Indsamling til voldsramte børn

Søndags d. 1. september deltog flere repræsentanter fra Solrød Amatør Scene i Red Barnets landsindsamling 2013. Foreningen havde selv i anledning af deres 25 årsjubilæum modtaget en masse økonomisk støtte fra flere gavmilde firmaer i Solrød og omegn og følte derfor, at det nu var deres tur til at give.
Især tanken om, at pengene i år ville gå til voldsramte børn, gjorde stort indtryk på teaterforeningen, som selv rummer en masse børn og unge, og da dagen var omme havde både store og små repræsentanter fra teatret i fælleskab indsamlet 4293kr.
Selvom dagen ikke kun havde budt på sol og varme, måtte de fleste af indsamlerne indrømme, at de ikke blot havde gjort en god gerning, men at de også havde fået en rigtig hyggelig dag ud af indsamlingen. Normalt bruger teatret også deres tid på at forberede hyggelige forestillinger for Solrøds borgere, men i øjeblikket er de i gang med at forberede det årelige Halloweenarrangement, som både indebærer græskarudskæring og uhygge i kælderen under Solrød Centret i weekenden i uge 43.

Skrevet af Celine Ida Schmidt 
Formand Lonnie Schmidt | Telefon (+45) 42 47 27 57| formand@solatea.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net